10 σκέψεις σχετικά με το “Aυτό θα είναι τελικά το φινάλε του Οne Piece;

  1. Παραλίγο να δακρύσω στο τέλος. Κοίταξε το ότι θα πεθάνει μέλος τον Mugiwara Pirates το θεωρώ σίγουρο, βέβαια δεν δεν μπορώ να γνωρίζω το πότε. Σίγουρα θα είναι Sanji ή Zorro όμως. Δεν νομίζω πως ο Oda να σκοτώσει τον Sabo. Όχι στα χέρια του Akainu τουλάχιστον. Ούτε και πως ο Shanks θα πεθάνει ύπουλα. Θα ήταν πολύ cheap για το Oda αυτές οι δύο λύσεις. Τώρα και να πεθάνει ο Mihawk από τα χέρια του Shilliew το θεωρώ πάλι λίγο απίθανο και γελοίο αλλά από όλα αυτά ίσως είναι και το πιο σίγουρο που μπορεί να συμβεί. Πραγματικά πιστεύω πως δεν έχουμε δει ούτε το 10% της δύναμης του Mihawk.

    Μου αρέσει!

  2. Το να αναφερεις τα προφανη (μαχεσ με Kaido-Big MOM,Κινητοποιση τοθ ναυτικου κτλπ) δεν το κανει θεωρια.Απλα μας εκανες μια περιληψη (εντελως ανουσια καθως ολοι τα ξεραμε)και μια προβλεψη οτιθα πεθανει καποιος απο τους Strawhats το οποιο οι περισσοτεροι περιμενουν.Πριν κατσεις να σπαταλησεισ χρονο για γραψεις κατι και το ονομασεις θεωρια μπες σε ενα σιτε ή youtube να δεις τ ακριβως σημαινει θεωρια.
    (και δν τον λεω ουτε για σε προσβαλω,και συγνωμη αμα αθελα το εκανα, αλλα ουτε για στο παιξω εξυπνος!Απλα να μην λεμε και οτι θελουμε)

    Μου αρέσει!

  3. Oτι να ναι, ειμαστε σοβαροι? Αυτος που τα εγραψε αυτα εχει μπει στον κοπο να διαβασει καθολου One Piece? Ας τα παρουμε με την σειρα, σοβαρη μαχη με την Big Mom δεν θα γινει, γι αυτους που ξερουν απο One Piece, που εχουν ασχοληθει αρκετα μαζι του και εχουν φυσικα διαβασει ολα τα chapters περιμενωντας το καινουρια, θα ξερουν οτι το arc με την Big Mom που ειναι σε εξελιξη τωρα προκειται να τελειωσει καπου κατα τα μεσα του 2017 και μετα κανοντας ενα break με το Reverie Arc να παμε στο πολυαναμενομενο Wano Arc. Φυσικα και δεν προκειται ο Luffy και οι υπολοιποι που ειναι μαζι του (Nami, Sanji, Brook, Chopper, o Jinbei που θα μπει στο πληρωμα, ο Pedro απο τους minks που σαν να μου φαινεται οτι δεν εχει και πολυ μελλον και η Carrot απο τους Minks που εχουν ειπωθει κατι θεωριες οτι θα μπορουσε να μπει στο πληρωμα αλλα ειναι απλα εικασιες χωρις σχεδον καθολου στοιχεια. ο Ceaser απο την αλλη ειναι καπως πιο πιθανο να καταληξει να ειναι ενας mugiwara) να ξεφυγουν τοσο ευκολα απο το Whole Cake Island μιας και μιλαμε για Yonko Territory και εχει φανει ηδη ποσο δυσκολα ειναι τα πραγματα εκει μεσα, ομως απο την αλλη ειναι και οι Vinsmoces στην μεση και η Big Mom δεν φαινεται τοσο τρομακτικος αντιπαλος, ειναι σιγουρα πολυ δυνατη σαν Yonko και της αξιζει αυτος ο τιτλος αλλα δεν μοιαζει με πολυ σκληρος χαρακτηρας, στο τελος λογικα θα τα βρουνε καπως με τον Luffy, το πως το ξερει μονο ο Oda που ειμαι σιγουρος οτι θα χειριστει το ζητημα με τον πιο ωραιο τροπο, θα μας αφησει ικανοποιημενους και σε πολλα σημεια εκπληκτους.
    Μετα θα κατευθυνθουν προς τον Kaido (ενα μερος του πληρωματος πηγαινει ηδη προς τα εκει) τον οποιο θα πρεπει να αντιμετωπισουν και μιλαμε για κατι που σιγουρα θα τραβηξει πολυ, θα γινουν παρα πολλα πραγματα εκει περα, ο Luffy θα ειναι αξιος για τον τιτλο ενος yonko οταν τελειωσει ολο αυτο με τον bounty του να εκτοξευεται. Βεβαια δεν εχουμε ιδεα πως θα τελειωσει, υπαρχουν τοσες πολλες μεταβλητες που δεν μπορει να υπολογισει κανεις, και ο Oda εχει αποδειξει πως μπορει να οδηγησει την πλοκη να εξελιχθει με τελειως αναπαντεχο τροπο. Τελως παντων εχοντας τελειωσει και αυτο το arc με παρα πολλα πραγματα να εχουν συμβει, σημαντικα γεγονοτα, ενα εκ των οποιων θα ειναι και ο Luffy να αποκταει gear 5 και πιθανως awakening ενω και τα αλλα μελη του πληρωματος να γινονται σημαντικα πιο δυνατα, και εχοντας και 3 απο τα 4 road poneglyphs που οδηγουν στο Raftel, λογικα θα ψαξουν για το τελευταιο προκειμενου να επιτυχουν τον σκοπο τους, δηλαδη να καταληξουν στο One Piece. Και εδω ειναι που γινονται εντελως σκοτεινα τα πραγματα, δεν μπορω να φανταστω σχεδον καθολου που θα πρεπει να πανε, πως θα οδηγηθουν εκει (πιθανον να τους βοηθησει καποιος αλλος απο τα μελη του πληρωματος του Roger που μπορει να ξερει που ειναι, αλλα μπορει και να μην γινει τιποτα τετοιο). Το μονο που μαντευω ειναι οτι πανω απο αυτο θα γινει η τελικη μαχη με τον Blackbeard, και το σκεφτομαι ετσι επειδη ειναι πραγματικα ο καλυτερος τροπος να εξελιχθει, σιγουρα θα υπαρξουν μεχρι εκει πολλα plot twists και πραγματα που δεν περιμενω καθολου αλλα νομιζω κατι τετοιο πρεπει να γινει, ειναι ενα καλο σημειο για μαχη με τον Blackbeard. Ο Shanks με την ιδια λογικη θα συμμετασχει εκει και θα πεθανει για 3 λογους: 1 επειδη αμα δεν γινει κατι τετοιο θα πρεπει ο Luffy να του δωσει πισω το καπελο κατι που δεν βλεπω να γινεται 2. επειδη ειναι βασικος αντιπαλος του Blackbeard και θα θελει να τον ξαναπολεμησει και σταματησει και 3. επειδη δεν θα μπορεσει να αφησει τον Luffy μονο του εναντιον καποιου τοσου δυνατου αντιπαλου. Ελπιζω εκει να δουμε παραπανω απο το πληρωμα του Shanks, τις δυνατοτητες του στην μαχη και να πολεμανε «side by side» με τους Straw Hats (π.χ ο Ussop μαζι με τον πατερα του Yassop).
    Και μετα φτανουμε στο τελος οπου πραγματικα οταν το σκεφτομαι δεν εχω σχεδον την παραμικρη ιδεα, το μονο που ξερω ειναι οτι δεν θα ειναι κατι απο αυτα που περιμενουμε, κατι που απο τις θεωριες που εχουν βγει. Θα ειναι σιγουρα κατι αρκετα διαφορετικο (o Oda το εχει δημιουργησει ηδη στο μυαλο του απο οσο ξερω). Οποτε μετα απο αυτο ερχεται και η τελικη μαχη με ολους οσους θα ειναι στο πληρωμα του Luffy + συμμαχους εναντιον της κυβερνησης (αυτη η μαχη εχει ηδη προγραμματιστει). Καπου εκει θα ειναι και ο Aokiji που θα θελει να παρει το αιμα του πισω απο την κυβερνηση ενω πιστευω και Garp, Sengoku, Fujitora μπορει στην τελικη να στραφουν εναντιον τους (μπορει να δουμε μαχη Garp εναντιον Sengoku γιατι ενω ο Garp πιστευω θα αποστασουσε πιο ευκολα αμα γινοταν κατι μεγαλο οπως να του αποκαλυπτοταν η αληθεια για το Void Century, ο Sengoku θα παρεμενε πιστος στο καθηκον, θα ηταν επικη μαχη παντως, 2 συμμαχοι να βρεθουν αντιμετωποι). Φυσικα δεν θα πεθανει ο Sengoku, ουτε μπορει να τον σκοτωσει ο Garp, ουτε θα το εκανε, μονο ενας ηλιθιος θα το πιστευε αυτο.
    Φυσικα και δεν προκειται να πεθανει ο Sabo, φυσικα και δεν προκειται να πεθανει ο Mihawk ή ο Zoro (θεε μου, τι μαλακιες διαβαζω?). Θα υπαρξει σε καποιο σημειο μαχη Zoro εναντιον Mihawk που δεν ξερω πως ακριβως θα διαδραματιστει, ο Mihawk θα πρεπει να ηττηθει αλλα δεν ειναι απαραιτητο να πεθανει. Ο Sabo θα μπορουσε να πεθανει απο τον Akainu οπως ο Ace παλιοτερα σε μια παραπλησια μαχη ομως οι λογοι που δεν υπαρχει ουτε 0,1% πιθανοτητα να συμβει αυτο ειναι: 1. επειδη ο Sabo ειναι πολυ δυνατοτερος απο οτι ηταν ο Ace τοτε, μονο απο διαφορα bounty μπορουμε να το καταλαβουμε, ειναι ο #2 των Revolutionarys και νομιζω επικυρησεται για καπου 900 mill berries ή και παραπανω 2. ο Luffy θα εχει δυναμωσει αρκετα για να ειναι σε θεση να προστατευσει καθε δικο του ατομο. Φυσικα και ο Zoro επισης θα ειναι πολυ πιο δυνατος, μιλαμε για τον Zoro, κυριολεκτικα με τι λογικη γραφεται οτι μπορει να πεθανει?
    Ο Luffy δεν προκειται να αποκεφαλισει κανεναν Akainu, βγηκε σε fanart αυτο, το ειδατε, χαρηκατε και πιστεψατε οτι μαλακια δειτε. Δεν εχει τετοια το One Piece, η ηττα του θα ειναι οπως και ολων των αντιπαλων του Luffy και ουτε καν θα πεθανει, απλα θα ερθει σε θεσει να αποδεχθει το λαθος του και θα αναγκαστει να αποχωρησει. Ο Diamond Jozu δεν κολλαει πουθενα, δεν ξερουμε καν αν θα ειναι εκει περα, δεν ειναι βασικος χαρακτηρας, δεν θα πολεμησει τον Zoro γιατι θα ειναι στην ιδια πλευρα, δεν μπορει να σκοτωσει τον Mihawk γιατι ο Mihawk ειναι πολυ δυνατοτερος.
    «Τελικά, όλα βρίσκουν τον δρόμο τους πολύ πιο ήρεμα από όσο φανταζόμασταν. Αναπόφευκτα, όλοι θα έχουν χωριστεί. Ο Brook με τον Laboon. Ο Chopper θα σώζει ζωές ως ο καλύτερος γιατρός. Η Nami θα διδάσκει ζωγραφική και πλοήγηση. Ο Franky θα κάνει κατασκευές. Ο Sanji θα είναι στο Baratie και θα μαγειρεύει. Ο Usopp θα βρει την αγάπη του από τα πρώτα επεισόδια. Η Robin θα γυρίσει και θα προσπαθεί να ξαναφτιάξει την χώρα της. O Jimbei θα γίνει ο μέγας πολιτικός των ψαράνθρωπων.»
    Σοβαρα τωρα? Μεγαλυτερη μαλακια δεν εχω διαβασει στην ζωη μου, πως γινεται πραγματικα να υπαρχει καποιος που πιστευει οτι θα τελειωσει ετσι το One Piece? Το OP ειναι πολυ παραπανω απο αυτο, ειναι γεματο νοηματα και φυσικα περιμενουμε ολοι ενα ανατρεπτικο, συγκινητικο τελος που παραλληλα θα μας ικανοποιησει. Αυτο που διαβασα παραπανω ειναι σαν περιγραφη χαζης ελληνικης σειρας «και ο καθενας βρηκε τον δρομο του». Δεν πατε καλα, απλα ριξτε μια ματια στο πως τελειωσε η ιστορια του Roger. Αρρωστησε και χωριστηκε με τον πληρωμα του. Δεν λεω οτι ο Luffy θα εχει την ιδια καταληξη αλλα περιμενουμε κατι εξισου ενδιαφερον. Μπορει και να πεθανει στο τελος οπως ο Roger, καποιος που εχει δει τον Luffy σε 700+ επισοδεια και 800+ chapters, εχει καταλαβει σαν τι ατομο τον παρουσιαζει ο Oda, ενα ατομο που δεν δισταζει να κανει το σωστο ακομα και αν αυτο καταληξει ειναι επωδυνο για τον ιδιο.
    Αυτο με τον Sanji στο τελος ειναι αλλη μια μεγιστη χαζομαρα, καλα εννοειται πως δεν προκειται να παθει τιποτα o Zoro, αλλα τι διαολο, δεν βλεπεται τι γραφεται? Που κολλαν ολα αυτα με το στυλ του One Piece?
    Νομιζω το παραπανω κειμενο ειναι οτι πιο κακογραμμενο εχω διαβασει, κυριολεκτικα αμαυρωνει το One Piece και δειχνει ποσο ασχημο ειναι να γραφει καποιος θεωρια για κατι για το οποιο δεν εχει σχεδον την παραμικρη ιδεα.

    Μου αρέσει!

  4. Συμφωνώ με τον χρηστάρα .. Πιθανότατα ο Luffy να πεθάνει ξέροντας ότι κάθε φόρα που χρησιμοποιεί gear2 χάνει χρόνο ζωής !!!! Σε ένα είναι σωστός ότι θα καταστρέψει την Grand line !!!

    Μου αρέσει!

  5. πιστεύω πως ο law θα παθαίνει χορηγώντας στον luffy την ένεση που θα τον κάνει αθάνατο καθώς πιστεύω πως ο luffy θα φάει ξύλο από τον kaido ωστόσο ακόμα πιστεύω πως το one piece δεν θα τελειώσει μόνο με την εύρεση του θησαυρού άλλα θεωρώ πως το ραφτελ θα είναι ένα κομμάτι από το οποίο ο λουφι θα βρει το μυστικό του κενού αιώνα

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε